background
Woonique
trap stijlvol

Interieurstyling

Het is heerlijk om op zoek te gaan naar nieuwe meubelen en aankleding voor uw woning. U kijkt naar wat u mooi vindt en wat goed bij uw huis past. Bij het creren van een interieur-op-maat spelen uw huis en haar bewoners een grote rol. De kunst is de elementen die samen uw interieur bepalen zodanig te verzamelen en te organiseren dat die bij elkaar en bij uw woonidentiteit passen. In een goed gekozen interieur herkent u zichzelf waardoor u meer plezier haalt uit uw woning. Ik bekijk elementen uit het huis zoals de lichtinval, een mooie trappartij, of andere opvallende zaken die wel of juist niet benadrukt moeten worden. We stellen vast wat uw woonidentiteit is door te kijken naar waar uw voorkeuren van materialen en stoffen naar uitgaan en naar welke sfeer en uitstraling u op zoek bent. We nemen daarin ook mee welke elementen u wilt behouden of die u dierbaar zijn.


badkamer tandenborstel

Werkwijze

Kennismakingsgesprek
Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we de ruimte die u onderhanden wilt laten nemen. Ik informeer naar zaken die meespelen zoals uw woonsituatie, leefstijl, aanwezige meubelstukken en uw verwachtingen. En we kijken naar uw voorkeur voor materialen en kleuren, uw eisen en wensen. Zo krijgen we samen een idee van uw woonidentiteit. Tot slot zal uw budget besproken worden.
Het interieuradvies en ontwerp
Ik schrijf een uitgebreid interieuradvies afgestemd op uw woonidentiteit en maak aan de hand daarvan een interieurontwerp. Het interieuradvies geeft u houvast voor het aanschaffen van nieuwe meubelstukken en materialen. Het interieurontwerp geeft u een beeld van wat het eindresultaat zou kunnen worden. Het interieurontwerp wordt weergegeven in een aantal sfeerimpressies. Hierin zijn opgenomen: de meubelstukken, de gewenste sfeer en kleuren en de materialen die gebruikt kunnen worden. Mijn uurtarief is 75,- Een interieuradvies met een interieurontwerp kost samen 395,-